Ragazzi Italian kitchen - p1

עובד בכר

רגאצי מטבח איטלקי

חייגו אליי

וואטסאפ

אינסטגרם

מחירון מוצרים

אירועים

תפריט אירועים

סדנאות

הכנת בצק
טרי / קפוא

אודות רגאצי מטבח איטלקי

נעים מאוד, שמי עובד, בן 40, נשוי ואב לנעמי ואיתמר.

רגאצי בסלנג איטלקי זה החבר׳ה וכך באמת הכל התחיל… מהכנת פיצה נפוליטנית לחברים ולקרובים שלי, עד שלפני כשלוש שנים החלטתי לקחת את התחביב צעד אחד קדימה ולהפיץ את האהבה שלי לפיצה נפוליטנית לקהל הרחב.

התחלתי למכור את הבצק הנפוליטני בעבודת יד שלי לכל מי שהתעניין. מהר מאוד, התווספו אליו גם רוטב עגבניות משובח וגבינת מוצרלה איכותית שהפכו לערכות פיצה מפנקות.

בהמשך, התחלתי להציע גם אירועים אינטימיים מכל הסוגים: נכחנו בימי הולדת מגיל 3 ועד 80+, מסיבות רווקות, בר ובת מצווה, בריתות וגם בחגיגות ללא סיבה מיוחדת לאנשים שחיפשו את הטעם של הפיצה הנפולטנית לצד תפריט רחב ומגוון הכולל מנות ראשונות וקינוחים סביב הטאבון.

בנוסף, אני מעביר גם סדנאות ללימוד הכנת פיצה נפוליטנית. הסדנאות מתקיימות בקבוצה קטנה, באווירה לימודית ונעימה.

שלושה ערכים מובילים אותי:

איכות – אני מקפיד על כל חומרי הגלם הטובים ביותר, שרובם מיובאים מאיטליה. החל מקמחים אכותיים, עגבניות משובחות מזן סן- מרזנו, מוצרלה טרייה ועוד.

מתן שירות מצויין לכלל הלקוחות מאפיין אותי בכל אחד מהשירותים שאני מציע ועל זה לא אתפשר.

יחס אישי וחם, בא ליידי ביטוי במענה אישי וזמינות במטרה להתאים לכל לקוח בדיוק את מה שהוא צריך.

לסיכום, ניתן להיווכח כי הצלחה באה לפני עבודה רק במילון. לכן, אני מאמין שמלבד להכין אוכל טעים, חשוב לי לייצר חוויה עבור לקוחותיי.

  • מטבח איטלקי סביב הטאבון לאירועים פרטיים ועסקיים.
  • סדנאות לפיצה נפוליטנית בטאבון
  • מכירת בצק נפוליטני לפרטיים ועסקים
  • מכירת ערכות פיצה

עובד בכר
רגאצי מטבח איטלקי
נייד: 054-8000884
מייל: info@ovedbahar.co.il

מאות לקוחות מרוצים

לקוחות ממליצים

דברו איתי בטלפון

דברו איתי בוואטסאפ

שתפו את הכרטיס של עובד בכר רגאצי מטבח איטלקי עם חברים

השאירו פרטים ונחזור אליכם

כרטיס ביקור דיגיטלי זה נבנה ע"י אקס קארד
רוצים גם כרטיס לעסק שלכם?

אירועים

אירועים הם חלק בלתי נפרד ממני ולפעמים ״אירוע״ זה רק תירוץ כדי להנות מחוויה מופלאה סביב הטאבון.

נכחנו במסיבות רווקות, ימי גיבוש וערבי צוות, ימי הולדת לכל הגילאים, בר ובת מצווה, בריתות, מפגשים חברתיים ועוד.

האירועים שלנו נערכים בסגנון מטבח פתוח. כל ההכנות והאפייה מתבצעים למול עיני האורחים, עם חיוך ובאווירה נעימה, מה שמעצים את החוויה לכל הנוכחים.

אירוע מושלם מתחיל בשיחת טלפון אישית, בה אני מברר על מהות האירוע ומנסה להבין ביחד אתכם מה אופי האירוע והתפריט המתאים, בדגש על מנות מיוחדות שיתאימו לכלל הנוכחים באירוע.

כל אירוע כולל שלב איסוף של חומרי גלם טריים, הכנת בצק נפולטיני, רטבים וטופינג ייחודיים בעבודת יד שלי, התמקמות והכנות במקום האירוע בחיוך ובאווירה טובה ומסתיים כמובן במנות טעימות ומפנקות.

סדנת פיצה נפוליטנית

מה נלמד בסדנה? גם חלק תיאורטי וגם המון מעשי! אתם באים לגעת עם הידיים ולחוות בעצמכם את כל התהליך.
הסדנה אורכת כ- 3 שעות.
נתחיל בחלק התיאורטי בו נלמד מושגים מעולם האפייה והפיצות, סוגי קמחים, סוגי שמרים, התפחות קצרות וארוכות, הידרציה ועוד…
נדבר על כלי עזר שישמשו אותנו בהכנת הבצק ובעבודה עם הטאבון והתנור הביתי.
לאחר מכן נלמד את כל השלבים בהכנת בצק ונכין יחד בצק, החל מניפוי הקמח ועד אופן ההתפחה והאופציה להקפיא בצק לשימוש עתידי.
לאורך הסדנא תהנו מיין ושתייה קלה, לצד מטעמים מהטאבון.

כל משתתף:
ילמד לחלץ כדור מקופסת התפחה בצורה הנכונה יפתח במו ידיו את הכדור לפיצה
ילמד לעבוד נכון עם מרדה וכף סיבוב וכמובן, יעבוד על טאבון ויאפה פיצה במהלך הסדנה.
עוד נלמד על סוגי מאפים שונים, טופינגים מיוחדים על פיצה וגם קינוחים בטאבון.

אז… תתכוננו לחוויה מהנה וטעימה!